MP Laaturakennus Oy toteuttaa kaikki remontit asiantuntevasti Pirkanmaalla

Remonttityöt sujuvat sukkelammin ja laadukkaammin ammattilaisten ollessa asialla. MP Laaturakennus Oy toteuttaa vaativienkin kohteiden saneeraukset huolellisesti ja aikataulussa pysyen.

Kun on aika saada huoneistolle uusi ilme, on sisustusremontti paras mahdollinen ratkaisu. Me autamme sinua toteuttamaan toiveesi kiinteistösi uudesta ulkonäöstä ja toimivuudesta. Ammattimiehemme remontoivat kodistasi, yrityksestäsi tai muusta kohteestasi tyylikkään, toimivan ja juuri sinun näköisesi.

Meiltä onnistuvat kaikki remontoinnin palvelulta kattavasti ja kokonaisvaltaisesti koskaan laadusta tinkimättä. Teemme esimerkiksi väliseinämuutoksia, panelointeja, kalusteasennuksia, maalaus- ja tapetointitöitä sekä kiinteistöjen ulkosaneerauksia.

Sauna mittatilaustyönä

Jokaisella saunalla on oma persoonallisuutensa, mutta mittatilaustyönä rakennetulla luonnetta on vielä enemmän. Me olemme erikoistuneet yksilöllisten saunojen rakentamiseen kaikille niille, jotka kaipaavat löylyynsä henkilökohtaista kosketusta.

Voimme rakentaa unelmiesi saunan joko omien piirustuksiesi pohjalta tai suunnitella sen yhdessä kanssasi. Ammattilaisemme hoitavat muun muassa lauteiden ja kiukaan asennukset sekä tilaan sopivan valaistuksen – ja sinä saat unelmiesi keitaan kotiisi.

Kysy lisää, miten voimme auttaa juuri sinua! Me toteutamme projektisi täysin suunnitelmiesi mukaan – oli kyse pienestä tai suuresta kohteesta.